У Товаристві «Знання» України відбувся творчий вечір члена Національної спілки журналістів України, старшого редактора сайту Товариства «Знання» України, викладача Університету сучасних знань Швеця Петра Васильовича.

На зустрічі, яка присвячена 60-літній журналістській діяльності та 80-річчю від дня народження, журналіст презентував свою нову книгу «Журналістський доробок». Це - своєрідний звіт про його творчу діяльність, викладацьку роботу.

У книзі він представив три п’єси: «Наша пора», «Бульденеж» і «Хто ми є? Куди йдемо?», що створені зовсім недавно, інформацію про статті на теми книговидавничої справи та редагування, написані ним майже тридцять книжок і перелік відредагованих книг та статей на різні теми упродовж журналістської діяльності. У книзі є такі розділи, як «З неопублікованого», «Не для друку» , «Про мене» і «Сам про себе», в яких спостерігається гумористичний характер автора.

З ювілеєм П.В. Швеця вітав голова правління Товариства «Знання» України, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки Василь Іванович Кушерець. Він вручив за підписом Президента Товариства В.Г. Кременя, голови правління В.І. Кушерця, ученого секретаря В. Ф. Василашка Почесну грамоту за вагомий внесок у науково-просвітницьку діяльність, духовне та інтелектуальне збагачення українського суспільства, національно-патріотичне виховання молоді.

Голова Федерації профспілок України Григорій Васильович Осовий. керівник громадської організації, в якій Петро Васильович тривалий час працював і продовжує творчі стосунки, вручив вітання і нагрудний знак «Заслужений працівник профспілок України». зазначив, що у профспілок і Товаристві «Знання» є багато спільного для співробітництва.

Швеця П,В. вітали директор Київського коледжу Університету сучасних знань Тетяна Петровська, голова Київської організації Національної спілки журналістів України Михайло Сорока, директор підприємства «Профінформ» Олексій Плаксін колеги-журналісти, знайомі. Хор «Чумаки» привітав ювіляра низкою пісень.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України

16.07.2018 р.