В лекторії «Трибуна українознавця» Товариства «Знання» України виступив кандидат технічних наук. директор науково-дослідного інституту «Генеза життя та Всесвіту» Валерій Решетинський з лекцією «Біблійний погляд на бездуховність суспільства». Вів лекцію голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки Василь Кушерець.

Зустріч із слухачами відбулася у формі гострих дискусій про роль різних релігійних течій у житті окремої людини та суспільства, вплив останніх сучасних наукових досягнень на реформування світогляду стосовно природних суспільних явищ. Біблія є особливим документом, що розкриває багато нюансів світобудови, життя людей, їх призначення та роль у цьому світі.

Валерій Решетинський детально розповів про те, як релігійна община опікується проблемами наркоманії, алкоголізму та інших вад, виліковуючи переконливою силою слова тисячі людей абсолютно безкоштовно.

Лектор переконував, що тільки підвищення духовної зрілості суспільства, кожного члена співтовариства є запорукою створення міцної держави.

Валерій Решетинський детально й змістовно відповів на численні запитання слухачів.

Прес-служба Товариства «Знання» України

6.07.2016 р.