Під головуванням президента Товариства «Знання» України, академіка НАН України, Президента Національної Академії педагогічних наук України, академіка НАПН України 7 липня 2016 року відбулося засідання президії правління.

Президія ухвалила за доповіддю голови правління Товариства, доктора філософських наук, професора, президента Університету сучасних знань, заслуженого діяча науки і техніки України Василя Кушерця, заходи правління у зв’язку з відзначенням знаменних дат – 25-річчя Незалежності України, 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського та 160-річчя від дня народження і 100-річчя від дня смерті Івана Франка.

За доповідями Ученого секретаря Товариства Василя Василашка і співдоповіддю заступника голови правління Дмитра Єсипенка і виступом директора Київського планетарію Клима Чурюмова прийнято рішення президії правління про відновлення випуску журналу «Наше небо».

На засіданні заслухано доповідь ректора Університету сучасних знань Юрія Ведєрнікова про діяльність університету і ухвалено відповідне рішення.

Президія розглянула й ухвалила за доповідями заступників голови правління Валентина Глушка і Анатолія Мороза постанови з питань, що стосуються використання майна, зокрема в м. Херсоні та в Рівненській обласній організації\, та ін.

Прес-служба Товариства «Знання» України

7.07.2016 р.