У Київському планетарії 10 липня 2017 року відбулося урочисте вручення дипломів молодших спеціалістів випускникам, які вивчали право, економіку, менеджмент, видавничу справу та редагування.

Випусників із закінченням навчального закладу і побажаннями успіхів у житті привітав президент Університету сучасних знань, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук, доктор філософії, голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець, ректор Університету сучасних знань Юрій Ведєрніков, директор коледжу Тетяна Петровська, викладачі. Студенти висловлювали засновникам коледжу, керівникам Університету сучасних знань, викладачам щиру вдячність за науку і добрі знання.

Студенти, які вивчали видавничу справу та редагування нещодавно захистили дипломні роботи, в яких аналізували історію та сучасний стан видавничої справи, зокрема довідкових, інформаційних, навчальних видань, видання електронних книг, виникнення друкарства та його вплив на видавничу справу та ін.

В коледжі це вже третій випуск молодших редакторів.

Студент Павло Місяць захистив дппломну роботу з укладання довідника висловлювань про Тараса Григоровича Шевченка. Відредагований ним рукопис вийшов під заголовком «Тарас Шевченко єднає Україну» у видавнеицтві «Самміт-Книга». Випускниця Катерина Шпирко, яка проаналізувала стан рекламування книжкової продукції в Україні і успішно захистила її, закінчила коледж з відзнакою.

Випускники продовжуватимуть навчання в університетах, працюватимуть юристами, економістами в газетах, журналах та видавництвах.

Прес-служба Товариства «Знання» України.

10.07.2017 р.