МартынюкВід імені Товариства «Знання» України з глибоким сумом сповіщаємо, що 8 лютого 2018 року на 79 році життя відійшов у засвіти наш вельмишановний колега, ветеран Товариства ще з початку 70-х років ХХ століття, директор Науково-просвітницького центру "Українознавство", заслужений працівник культури України, Анатолій Григорович МАРТИНЮК.

Анатолій Григорович залишиться у пам’яті серця як талановитий організатор науково-просвітницької діяльності, багаторічний ведучий провідного лекторію Товариства «Трибуна українознавця», батько двох славних дочок – Оксани і Ольги, які свято продовжують справу свого батька, українця світлої душі!

Висловлюємо щире співчуття Оксані Анатоліївні і Ользі Анатоліївні, усій родині і друзям Анатолія Григоровича! Бажаємо легше перенести біль важкої утрати! Будемо шанувати світлу пам’ять про Анатолія Григоровича як доброчесну і чуйну людину, щирого товариша, невтомного сіяча наукових знань. Царство небесне і земля пухом йому! Ласки Божої на тому далекому світі! Світла пам’ять дорогому нашому Анатолію Григоровичу Мартинюку!

Правління Товариства «Знання» України.

8 лютого 2018 року