12-13 квітня 2019 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім" працювала найбільша в Україні міжнародна виставка "Освіта та кар'єра" і "Освіта за кордоном".

Організатор заходу - Товариство " Знання України" за підтримки Міністерства освіти та науки України і Національної академії педагогічних наук України. Університет сучасних знань і Київський колледж УСЗ брали активну участь у його проведенні.

При вході в "Український дім" був найкрутіший банер Університету сучасних знань - чудова фотозона.

Відкрили захід віце-президент ВГО Товариство "Знання", президент Університету сучасних знань Василь Кушерець та засновник Товариства "Знання" України академік НАН України, президент НАПН України Василь Кремень.

Під час виставки відбулася зустріч з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич та першим її заступником Павлом Хобзеєм.

Організатори домовилися про співпрацю з найпрестижнішими вишами країни та Європейських країн. Про це дізналися більше трьохсот потенційних студентів, які відвідали виставку. Студенти та викладачі взяли участь у презентації багатьох вищих навчальних закладів, матеріали яких були представлені на виставці...

Дуже приємно було бачити серед багатьох учасників виставки її безпосередніх організаторів-волонтерів - студентів Університету сучасних знань.

Особлива вдячність Мілані Ючко, Олексію Петровському та Миколі Стрілецькому.

Прес-служба правління ВГО Товариство «Знання» України (Катерина Кошова, студентка 3-го курсу, журналістика).

15.04.2019 р.