Дорогі українці, сіячі знань країни! Сердечно поздоровляємо вас з великим святом Українського народу - 25-річчям Незалежності України! Відзначаємо свято держави з її історичним корінням в часи Аскольда, Київської Русі, Гетьманщини, УНР.

Святкуємо Незалежність з історичним надбанням - зі славою щитів князя Святослава, Хрещенням Русі князем Володимиром, з "Правдою" Ярослава Мудрого, з доблестю Запорозької Січі, мужністю визвольних змагань Богдана Хмельницького і Івана Мазепи. З нами в пам"яті такі історичні постаті, як Григорій Сковорода, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський, Василь Стус. Ще свіжа в пам"яті складна історія УРСР, але з внеском у створення ООН, з боротьбою патріотів за Незалежність, завоювання її.

Товариство "Знання" України робить свій внесок у висвітлення наукових і культурних досягнень країни, національно-патріотичне виховання громадян, в утвердження української державної мови. Додав духу нам святковий парад з історичною промовою Президента України Петра Порошенка, участю в параді воїнів Збройних Сил України, героїв АТО, з демонстрацією могутньої вітчизняної техніки.

Щиро бажаємо всім українцям, сіячам наукових знань доброго здоров"я, снаги і наснаги, невичерпної енергії, нових звершень, успіхів у захисті від агресорів РФ, утвердженні мирного, щасливого розвитку нашої рідної Незалежної України!

Правління Товариства "Знання" України.