Голова правління Товариства «Знання» України, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, президент Університету сучасних знань Василь Кушерець зустрівся 29 вересня в конференц-залі Товариства зі студентами і викладачами Університету сучасних знань та Київського коледжу.

В цей день народився Михайло Грушевський, український історик, громадський діяч, голова Української Центральної Ради, автор книги «Історія України-Русі».

Голова правління відзначив, що Михайло Грушевський вніс значний вклад у формування української державності.

На відзначення 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського в Україні відбулася низка заходів, присвячених його імені, зокрема в Українському домі, в бібліотеках столиці та в регіонах відбулися круглі столи з обговорення його творів. В Каневі пройшла Всеукраїнська наукова конференція «Тарас Шевченко і Михайло Грушевський: у пошуках шляху до незалежної України» та низка інших за участю науковців, громадськості.

Президент університету закликав викладачів і студентів звертатися до спадщини Михайла Грушевського, яка досить ґрунтовна і торкається багатьох тем як минулогого, так і нинішнього часу.

Особливе значення для українців має його книга «Історія України-Русі.

Прес-служба Товариства «Знання» Україїни

30.09.2016 р.