19 жовтня 2017 року Київський коледж Університету сучасних знань Товариства «Знання» України запросив учнів 9-11 класів шкіл м. Києва та Київської області на День відкритих дверей.

У конференц-залі Товариства гості познайомилися з умовами вступу, навчальним процесом, дізналися як живуть студенти коледжу.

Перед школярами виступив учений секретар Товариства «Знання»України, заслужений журналіст України Василь Василашко, який зосередив увагу присутніх на тому, що Університет сучасних знань і коледж засновані Товариством «Знання»України і студенти можуть слухати лекції відомих учених, професорів, які часто виступають з лекціями в Товаристві, знайомитися з самодіяльними колективами.

Директор коледжу, кандидат педагогічних наук, член спілки письменників України Тетяна Петровська розповіла, що в коледжі можна здобувати професії юридичного, економічного та журналістського напрямів. користуватися гуртожитком, брати участь у роботі студентських формувань, залучатися до наукових практик.

Перед учнями виступили голова батьківського комітету Олена Баюра, голова Київської міської організації Товариства «Знання» України Василь Неволов, викладач української мови та літератури Катерина Волошина, заступник директора Київського коледжу УСЗ, випускниця цього навчального закладу Світлана Швидченко, старший викладач коледжу, член Національної спілки журналістів, автор і редактор низки книг, голова предметної (циклової) комісії коледжу з журналістики, видавничої справи та редагування Петро Швець.

Голова студентського комітету Сніжана Ковальчук розповіла про студентське життя, роботу студкому, організацію дозвілля студентів.

Для учасників зустрічі учень 3 класу гімназії №32 м. Києва Назар Лебідь заграв на сопілці віночок українських пісень, студентка Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв, лауреат міжнародних конкурсів Августина Федорова заспівала пісню «Тече вода».

На запрошення директора Київського планетарію Товариства «Знання» України Олени Дірдовської учні подивилися цікавий фільм про життя Сонячної системи.

P71019 141345

P71019 143430

P71019 144146

Прес-служба правління Товариства «Знання» України

20.10.2017 р.