У Чернівцях відбулося засідання правління громадської спілки «Українська асоціація освіти дорослих» за участю голови правління Товариства «Знання» України, член-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, президента Університету сучасних знань, заслуженого діяча науки і техніки України Василя Кушерця.

Про роботу асоціації проінформувала її голова Лариса Лук’янова. Йшлося також про проміжні результати реалізації проекту «Професіоналізація освіти дорослих включно з питаннями громадянської освіти».

Учасники засідання обговорили проект Стандарту підготовки фахівців з формальної та неформальної освіти дорослих та участь у проекті ЮНЕСКО «Глобальна мережа міст, що навчаються (на досвіді Мелітополя)», розглянули заяви кандидатів у члени громадської спілки «Українська асоціація дорослих», затвердили верстку чергового числа журналу «Територія успіху».

Голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець у своєму виступі наголосив на значенні освіти дорослих, розповів про роботу Товариства в цьому плані, досвід університету третього віку в Дарницькому районі Києва, основні напрями роботи стосовно освіти дорослих, що визначені рішеннями чергового пленуму Товариства «Знання» України, представив проект нової методики вивчення англійської мови, що застосовується в Товаристві «Знання» України.

Прес-служба Товариства «Знання» України

28.11.2016 р.