Під час тестування в Австралії спеціального рятівника - дрона Little Ripper Life Saver команда випробовувачів одержала повідомлення про те, що поряд з ними двоє підлітків у відкритому морі. Оператору вистачило всього 70 секунд на те, щоб підняти дрон у повітря, довести його до місця пригоди і скинути спеціальне рятувальне пристосування, яке розкривається після падіння у воду.

Little Ripper Life SaverРятувальники особливо відзначили, що при використанні класичних засобів пересування (катерів, геліокоптерів і т.п.) їм потрібно було б порядку 6 хвилин, щоб дістатися до місця події, підлітки знаходилися в 700 метрах від берега.

За словами рятувальників, реальна (а не тренувальна) операція рятування плавців уперше проведена саме таким чином.

Дрон Little Ripper Life Saver разроблений спеціально для надання допомоги тим, хто потрапив у скрутне становище у важко доступному місці.

Окрім засобу рятування на воді ця модель здатна переносити багато інших важких приладів, включаючи автоматичні дефібрилятори, електромагнітні відлякувачі акул, а також комплекти для виживання (survival kits), до складу яких входять вода, термоковдра, рація і аптечка (за матеріалами ЗМІ, 19 січня 2018 р.).