21.09.2020 в конференц-залі Товариства «ЗНАННЯ» України відбулась подія, наслідками якої зможуть стати гарні спільні справи для розвою України: урочисто підписано МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОПОРОЗУМІННЯ І СПІВВПРАЦЮ між Всеукраїнською громадською організацією ТОВАРИСТВО «ЗНАННЯ» УКРАЇНИ і громадською організацією «ГРОМАДСЬКА РАДА З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ». Меморандум підписали – від Товариства «ЗНАННЯ» голова правління, президент Університету сучасних знань, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор Василь КУШЕРЕЦЬ та голова Громадської Ради Володимир БУЛЬБА.

memoМеморандум має на меті встановлення між Сторонами партнерських відносин, координацію та об’єднання зусиль по комплексному запровадженню дієвих заходів щодо реалізації ініціатив, спрямованих на розвиток культури і спорту в Україні, виховання молодого покоління країни у патріотичному дусі і на основі високих морально-етичних цінностей.

На церемонії підписання МЕМОРАНДУМУ були присутні: від Громадської Ради – член Президії ГР Іван СТЕПУРІН; від Товариства – член Президії Товариства, голова Столичної організації професор, заслужений діяч мистецтв України, письменник Василь НЕВОЛОВ. В зацікавленому обміні інформацією після підписання МАМОРАНДУМУ було конкретизовано принципи і напрями співпраці щодо спільної реалізації завдань, визначених МЕМОРАНДУМОМ.

Професор ВАСИЛЬ НЕВОЛОВ