Від імені ВГО Товариство «Знання» України щиро вітаємо знаннівців в особі педагогів, учених, діячів культури, учнів, студентів, усіх українців з новим навчальним роком, Днем знань!

Хай цей навчальний рік знаменує оволодіння скарбами знань, які єдині не губляться, не горять, а оновлюються і множаться, додають світла наснаги і піднімають людину вище у здійсненні її мрій і прагнень.

У дні знань їхні носії і сіячі найбажаніші і найшанованіші гості у юних освітян. Успіх однієї з реформ – незалежного тестування – сприяє справедливому і вільному вибору професій, шляхів розвитку багатьом юнакам і дівчатам.

Сподіваємося, що наші лектори активно долучаться до підвищення рівня знань у середній, науково-технічній і вищій школі, до підготовки гідної зміни нашого народу, його кадрового потенціалу, сприятимуть національно-патріотичному вихованню молоді, захисту Батьківщини від агресії РФ і сепаратистів.

Бажаємо членам ВГО Товариство «Знання» України, студентам Університету сучасних знань, його коледжам, усім освітянам нових, великих успіхів в оволодінні найновішими знаннями для свого успішного розвитку і на благо України!

Президент ВГО Товариство «Знання» України,
академік НАН України і НАПН України В.Г.Кремень

Віце-президент ВГО Товариство «Знання»
України, член-кореспондент НАПН України,
доктор філософських наук, професор,
заслужений діяч науки і техніки України В.І.Кушерець

Учений секретар
ВГО Товариство «Знання» України,
заслужений журналіст України В.Ф.Василашко

1-2 вересня 2018 р.