47032949 1667461866731031 6058075869501456384 n

Вельмишановний Борисе Євгеновичу! Сердечно вітаємо Вас як видатного вченого сучасності, президента НАН України з 1962 року, її ровесника, зі славним 100-річчям, що варте занесення у світову Книгу рекордів Гіннеса! 

Високо цінуємо Вас як креативного дослідника, високопрофесійного і відповідального організатора науки, людину непересічних обдарувань і незвичайної долі, гідного сина свого батька – видатного вченого України Євгена Патона, приклад для наслідування вченими і громадянами країни, що ми радою відзначаємо перед вітчизняною і світовою громадськістю.

Поздоровляємо Вас як керівника тієї Академії наук, вчені якої добилися великих успіхів, яка була засновником Товариства «Знання» України, у співпраці з ученими якої Товариство активно поширює наукові знання уже 75 років.

Спільно з НАН України, з Вашою особистою участю Товариство провело багато Днів науки, наукових фестивалів у всіх регіонах країни і сьогодні активно співпрацює у науково-просвітницькній та інформаційно-освітній діяльності.

Прийміть, дорогий Борисе Євгеновичу, найщиріші побажання доброго здоров’я, бадьорості духу, натхнення, наснаги, нових сил та енергії для нових звершень в ім’я науки та розвитку й процвітання України!

З глибокою повагою –

Президент ВГО Товариство «Знання» України,
академік НАН України і академік НАПН України В.Г.Кремень

Віце-президент ВГО Товариство «Знання»
України, член-кореспондент НАПН України В.І.Кушерець

Учений секретар ВГО Товариство «Знання» України,
заслужений журналіст України В.Ф.Василашко

27 листопада 2018 року