Надрукувати
Перегляди: 1552

24 вересня 2021 року на платформі Університету Сучасних Знань (УСЗ) Товариства «Знання» України пройшов IV онлайн-фестиваль психології, бізнеса та творчості «АРТ-терапія в портфелі. Кар’єра, успіх – від теорії до практики». Організатор та автор заходу - Тренінговий Центр Наталії Сабліної, викладача УСЗ, арттерапевта, кандидата психологічних наук.

Велику увагу підготовці і проведенню цього фестивалю приділив голова правління Товариства “Знання” України, президент Університету сучасних знань, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Міжнародної премії імені Володимира Винниченка Василь Кушерець. У своєму виступі він високо оцінив фестиваль, як важливий захід у розвитку сучасної психології.
На фестиваль було запрошено практикуючих психологів, педагогів, вихователів, директорів, менеджерів з персоналу, бізнес тренерів, коучів, випускників психологічних та педагогічних спеціальностей та студентів. Фестиваль розрахований на тих, хто хоче створити свою справу, розширити її і вивести на більш високий рівень, хто шукає нову роботу, а також на практичних психологів, які допомагають людям, що прагнуть змінити свій економічний статус.
Понад 120 учасників з усіх куточків України та ближнього зарубіжжя мали змогу: ознайомитися з головними напрямами сучасної психології та психотерапії; взяти участь у майстер-класах; опрацювати свої проблеми; отримати новий імпульс до подальшого розвитку; ознайомитися з роботою різних тренерів; отримати нові знання та проявити себе; встановити ділові та дружні контакти.Сподіваємося, що такий захід буде традиційним в Університеті сучасних знань Товариства “Знання” України. Програма фестивалю додається.
Василашко В.Ф., учений секретар Товариства «Знання» України.

 

Програма фестиваля АРТ- терапія в портфелі
«Кар'єра, успіх - від теорії до практики»
Для психологів, педагогів, директорів, підприємців, лікарів, політиків, юристів, бьюти-експертів і тих, хто хоче бути успішним.
Фестиваль розрахований на тих, хто хоче створити свою справу, розширити її або вивести на вищий рівень, хто шукає нову роботу, а також на практичних психологів, які допомагають людям, які прагнуть змінити свій економічний статус.
Взяти участь можуть всі, хто зацікавлений у цій темі як в особистому, так і в професійному плані.
Фестиваль для психологів, педагогів, директорів, підприємців, лікарів, політиків, юристів, б'юті експертів і тих, хто хоче бути успішним у своїй справі та в особистому житті
9.00- 9.30 Реєстрація учасників
9.30- 10.00 Відкриття фестиваля
1 лінійка майстер-класів
10.00.- 11.00 Наталія Сабліна
Мовна креативність
«Ораторські фішки або як просто і легко залучати клієнтів».
11.00.- 12.00 Жанна Шинкарьова
«Як все встигнути або Тайменеджмент для всіх»
12.00.- 13.00 Тетяна Протасова
"Життя в питанні"
13.00.- 14.00 Генадій Чепурний
«Конфліктологія»
14.00-14.30 Кава- брейк
2 лінійка майстер-класів
Наталія
Сабліна Тетяна
Протасова Ольга
Сокова Маргарита
Воскобойник Жанна
Шинкарьова
14.30-16.00
Трансфор-маційна авторська гра
«Фінансовий Цілитель» Арт-терапія та медитативні техніки
«Моя енергія грошей» Пісочна терапія
«Вихід зі стресу в ресурс»
Гіпномедита-ція
«Відпочинок на морі» Нейрогра-фіка
в работі з грошими Робота с МАК
«Цілепокладання – питання та відповіді»
3 лінійка майстер-класів
16.00-16.30 Танцювально-рухова терапія
16.30-17.00 Заткриття фестивалю. Вручення сертифікатів. Розіграш подарунків від спікерів
Шановні учасники!
Заповніть анкету учасника лотереї на столі реєстрації і отримайте на закритті Фестивалю можливість виграти подарунок від наших спікерів.
У фойє працює фотограф. Запрошуємо всіх в фотозоні доторкнутися до Арт-терапії особисто.
Також там можна придбати:
- унікальну літературу по арт-терапії
- метафоричні асоціативні карти,
- книгу Н. Сабліної «Метафоричні карти на піску»;
- трансформаційну гру «Фінансовий Цилітель»
-трансформаціонную гру «Психосоматика»
- гру-набір асоціативних карток для навчання грамоті дітей «Моя Абетка» Ж.Шінкарёвой.
А також, всім бажаючим будуть вислані на електронну пошту матеріали фестивалю. Для цього в Фейсбук під меропіріятіем Фестивалю напишіть відгук і свою електронну пошту.