Надрукувати
Перегляди: 864

558 1

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності з незабутньою Небесною Сотнею…

Гідність, Свобода, Честь, Право, Достоїнство, самоповагу Людини, Патріотизм, усвідомлення своєї суспільної Значущості, Високі мрії, Думки… тощо – наші найбільші святості.
Скільки життів та жертв віддали наші громадяни за їх торжество! Скільки сили було віддано і віддається насупроти рашистської навали та пропаганди новітньої диявоцивілізації!
Разом з дружними країнами, які допомагають нам захищати увесь цивільний світ, опираючись на непереборну силу українського духу з його природною мудрістю та звитягою, наш Народ неодмінно пошле катівників за відомим російським кораблем. А тих, котрі підтримують всі путінські «хотєлки» та «смотрящії», які відверто демонструють свою фількіну втіху за кожне вдертя гаспидів, чи то з повітря, чи то з поверхні землі, - обов’язково отримають законну репарацію.

Перемога над орками буде за нами! І станеться це через нас. Світ вкотре очищатиметься від погані, злоби, ненависті та різних «паршивих гнид»…

Суспільства стануть наближатися до оптимальних та зразкових завдяки удосконаленням їхніх базових структур на основі праведності та справедливості.

Світ збагатиться людинократією. І в ці дні ми будемо святкувати Всесвітній День Гідності та Свободи!

Василь КУШЕРЕЦЬ