Надрукувати
Перегляди: 3351

Житель м. Прилук Юрій Бойко "схрестив" автомобіль "Волга" 1982 року випуску з 20-річним BMW 5-ї серії, доклавши чимало зусиль, часу та майстерності. На виході він отримав машину, що поєднує в собі радянську класику з німецькою якістю.

На "Волзі" Юрій вчився їздити, але останні роки вона стояла та іржавіла на вулиці. Перед тим, як зробити з двох автомобілів один, він залишив від "ГАЗ-24" тільки двері, багажник, капот, крила, пороги та кілька деталей у салоні. Зате вся технічна складова – повністю з BMW: ходова частина, паливна система, проводка, гальма, передня панель та руль, кондиціонер тощо.

Кузов "Волги" прекрасно став на німецьке шасі. Юрій з напарниками зробив нові пороги, підсилив конструкцію, замінив передні і задні крила, зробив кріплення для передніх крил фартуха й радіатора та багато чого іншого.

В результаті вийшов автомобіль, який сам Бойко називає "вовком в овечій шкурі". Не дивлячись на його дещо старомодний вигляд, він має повністю німецький "фарш".

"У підсумку ми отримали "Волгу" з мотором потужністю 192 кінських сили, коробкою-автоматом, незалежною підвіскою, комфортабельним салоном і прекрасним зовнішнім виглядом", – відзначив власник машини.

Його робота настільки сподобалася, що відразу почали надходити замовлення на подібні проекти (за Drive2.ru,4.01.2017).