Надрукувати
Перегляди: 2795

Вже не один рік у м. Приморську Запорізької області на базі колишнього туристичного комплексу «Приморський». тепер війського санаторію діє «Школа здоров’я», невтомним організатором і керівником якої є Мирон Миколайович Хода. Він вивчив безліч методик організації здорового способу життя від самої давнини і дотепер, проаналізував їх і на цій основі створив цілісну систему збереження та відновлення здоров’я людини зусиллями її самої.

Світовий досвід минулого і сьогодення Мирон Хода виклав у книзі «Я хочу і буду здоровим». Практичний посібник під такою назвою вийшов уже у другому переробленому і доповненому виданні у видавництві «Пороги» (тепер м. Дніпро).

У Школі здоров’я, в яку приїздять на оздоровлення протям 21 дня з усіх регіонів країни та зарубіжжя, уже побували сотні людей, відгуки найкращі, подяки найщиріші. Їх можна прочитати на сайті.

Під час оздоровлення слухачі школи вивчають і практично проходять курс роздільного харчування, поетапного очищення організму, вивчають яку з користю для організму вживати воду, як правильно дихати, спати, які робили гімнастичні вправи та багато іншого.

Найважливішим завданням школи є навчити людей повірити у себе, вміти управляти собою, робити добрі справи, бути високо духовною людиною.

Школа здоров’я у Приморську – це шлях до Здорового Способу Життя, про що мріє кожен.