241496861 1761052350754081 3099697089422034729 nДорогий Вікторе Олексійовичу!

Вітаємо Вас зі знаменним 70-річчям! Знаємо Вас, вельмишановний Вікторе Олексійовичу, багато років як великого друга Товариства «Знання» України і його шанувальників, очільника нашої популярної Школи «ФІЛОСОФІЯ РЕЛІГІЇ», яка успішно продовжує пропагувати філософські ідеї Канта і Володимира Шинкарука. Лекції Ваші завжди цікаві та змістовні, а відповіді на найскладніші запитання слухачів надзвичайно переконливі і актуальні.
Шануємо Вас як відомого спеціаліста у галузі наукового релігієзнавства і конфесійної теології, висококваліфікованого викладача, автора понад двох десятків книг, численних курсів лекцій, збірників статей, духовних бесід, публікацій у ЗМІ та виступів по радіо і телебаченню, дуже популярного лектора і проповідника, нагородженого орденами Святого Архистратига Михаїла, св. Володимира, Христа-Спасителя, нагородами Товариства «Знання» України.
То ж, за всю Вашу доброчесну і високопрофесійну просвітницьку діяльність Ви заслужили високу повагу і велику дяку від керівників Товариства "Знання" України, від усіх наших активістів.
Бажаємо Вам Божої ласки, миру, доброго здоров'я, заслуженої шани і великого щастя, нових успіхів на благо України!

Голова правління Товариства «Знання»
України, член кореспондент НАПН України,
заслужений діяч науки і техніки України В.І. Кушерець

Учений секретар правління
Товариства «Знання» України,
заслужений журналіст України В.Ф. Василашко

Голова Київської міської організації
Товариства «Знання» України,
доктор філософії з мистецтвознавства,
професор, заслужений діяч мистецтв України В.В. Неволов

28 листопада 2023