До Всесвітнього дня книги і авторського права (23 квітня 2018 року) у Товаристві «Знання» України відбудеться Всеукраїнський поетичний конкурс «Зерна доброти», спрямований на підтримку обдарованих учнів у галузі «Літературна творчість» та творчої праці педагогів.

Мета проведення Конкурсу – утвердження творчої особистості учня, що прагне творити образне слово, яке відображає духовні надбання української та загальнолюдської культури.

Напрями Конкурсу: рідна мова як культурно-духовний феномен талановитого українського народу; літературна творчість і духовність особистості; зв’язок літературної творчості з долею рідного краю.

Конкурс (заочний) проводиться серед учнів 5-8 класів, 9-11 класів. У конкурсі можуть брати участь студенти віком до 18 років.

Роботи на Конкурс подаються до 1-го квітня 2018 року в Київський коледж ПВНЗ «Університет сучасних знань» у паперовому та електронному вигляді (вул. Велика Васильківська, 57/3, м. Київ, 03150 (м. Олімпійська); електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) з поміткою – поетичний конкурс «Зерна доброти».

Конкурс завершується літературно-мистецьким святом за підтримки організаційного комітету (квітень – червень, щороку) в Товаристві «Знання» України, на якому відбувається церемонія вручення нагород.

Для завантаження: