1597231043966 kalmar

У Ученого секретаря Товариства «Знання» України, знаного українського письменника, заслуженого журналіста України, Лауреата Державної премії імені Лесі Українки Василя Федоровича Василашка день народження!

Щиро вітаємо Василя Василашка з його Днем та з півстоліттям самовідданої просвітницької діяльності.

Саме в цей найдовший світоглядний день його народження та досягнення тридцятитрирічного Христового віку він розпочав свій природно-офіційний шлях поширення високої хвилі українських духовно-гуманітарних цінностей!

Про це свідчать результати його відповідальних державних посад, які він займав під час активної трудової діяльності, та особисті творчі успіхи як поета, письменника, журналіста, книговидавця. Василь Федорович автор багатьох книг, текстів пісень, статей і резонансних публічних виступів.

Гени знаннівця і просвітянина виявились у Василя Василашка найміцнішими і найпотужнішими, то ж він і сьогодні в когорті найавторитетніших представників Товариства «ЗНАННЯ» України.

Від імені Президії Товариства та величезної групи активістів-«знаннівців», що стали за багато років співпраці рідними для Вас, вітаємо Вас з днем народження, висловлюємо Вам щиру вдячність і добрі побажання міцного здоров`я та творчої письменницької наснаги на многії і благії літа!

Хай і в подальшому стане Вам сил і здоров`я на довгі роки торувати благородний шлях служіння Вітчизні! З повагою –

Президент Товариства «Знання» України,
академік НАН України,
академік НАПН України В.Г. Кремень

Голова правління Товариства «Знання» України,
член-кореспондент НАПН України,
заслужений діяч науки і техніки України В.І. Кушерець

Голова правління Київської міської організації,
письменник, професор,
заслужений діяч мистецтв України В.В. Неволов