У ВГО Товариство «Знання» України 10 квітня 2019 року відбулося засідання нещодавно створеного клубу правників, на якому обговорювалася тема «Корупція і хабарництво» за участю студентів і викладачів юридичних дисциплін Університету сучасних знань та Київського коледжу УСЗ.

Організатори заходу – професори-юристи – Ведєрніков Ю.А., Мосьондз С.О., Мацко А. С., юрист-міжнародник Терещенко О.В.

У виступах порушувалися питання міжнародної боротьби з корупцією, ролі Антикорупційного суду України, норми закону «Про Національне антикорупційне бюро України», Рішення Конституційного Суду України від 25.02.2019 р. про оподаткування і незаконне збагачення корупціонерів та ін. Корупція і хабарництво розглядалися як негативне явище, що притаманне всім прошаркам суспільства, яке потрібно викорінювати з усіх сфер життя.

У роботі круглого столу взяв участь голова правління ВГО Товариство «Знання», член-кореспондент НАПН України, професор, доктор філософських наук Василь Кушерець.

В обговоренні питань активну участь взяли юрист-адвокат Світлана Сахар, студент 1-го курсу коледжу Артем Стрижанков, учений секретар Товариства «Знання» Василь Василашко та ін.

Прес-служба правління ВГО Товариство «Знання» України (Петро Швець).

10.04.2019 р.