141492109 1605970889595562 2425834531515102738 nШановні наші просвітники, науковці, освітяни, діячі культури, усі громадяни! Прийміть найщиріші вітання від президії Товариства «Знання» України, Університету сучасних знань з нагоди знаменного свята – Дня Соборності України!

Саме 22 січня 1919 року - День ухвали Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки – став повноправною підставою для проголошення у ХХ столітті єдиної незалежної соборної держави – нашої України.

Це свято особливе для нас ще й тому, що ми бережемо пам’ятні нам ідеали Соборності, національної гідності, усвідомлюємо себе частиною Європейської спільноти, мужньо боронимо українську землю від агресорів, боремося з пандемією, підтримуємо вдосконалення державних програм суспільного розвитку у загальнонаціональних інтересах!

Від душі зичимо вам, співвітчизники, міцного здоров’я, снаги, наснаги й оптимізму, родинного затишку, мирного неба, омріяного щастя, впевненості в завтрашньому дні! Нових досягнень усім нам у сфері наукового просвітництва, зміцненні безпеки і забезпечення успішного розвитку України!

З повагою –

Президент Товариства «Знання» України,

президент НАПН України, академік НАН України В.Г.Кремень

Голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань,

член-кореспондент НАПН України В.І.Кушерець

Учений секретар Товариства «Знання» України, письменник,

заслужений журналіст України В.Ф.Василашко

22 січня 2021 року