З подивом почув, що 71% росіян гордяться війною, яку розв"язала Росія проти України?
Спочатку подумалось, що це фейк, яку запустила російська монопольна урядова пропагандистська індустрія, щоб якимсь чином зберегти Путіна та його брехню.


Хіба народ настільки темний та очманілий, щоб не зрозуміти, що це більше ніж війна з боку Росії. Адже потрібно бути зовсім зачмареним, щоб несвітське банальне убивство мирного населення вважати просто війною!
Чекав хоч якогось притомного спростування чи обурення в їхніх соціальних мережах із цього приводу. Бо не вірю, щоб більшість з них навіть не зупинили свій погляд на розбитий Харків, знищений Маріуполь, масштабний геноцид на всій українській землі... Мовчки проковтнули, навіть
те, що спричинене ними пекло, в яке попали і російські військові ,про що РФ не інформує, з якогось дива назвали спецоперацією?
Але даремно сподівався. То ж зрозумів, що російський "народ безмолствует"(Пушкін). Він лише гордиться русским " советским строем!?" (Гафт)
А чи знає Російська федерація, що найбільша її ВАДА - це гординя та зарозумілість?
Це означає, що ніхто, навіть Патріарх РПЦ Кирило, не довів росіянам, що найбільшою головною вадою людини та народу є гординя. Саме вона зробила через зарозумілість диявола дияволом (сатаною, нечистою силою) і продовжує породжувати інші гріхи. Гординя - абсолютний ворожий Богу стан духу! Вона - головна причина нещастя для кожного народу і спонукає дивитися на людей зверху вниз та не може побачити тих. хто над ними. Так було з німецькими фашистами, так буде і з російськими рашистами!
Нинішня агресія Росії спричинить їй події з трагічним кінцем!
СЛАВА УКРАЇНІ! 

 

Голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань,

член-кореспондент НАПН України,доктор філософських наук, професор В.І. Кушерець